«Кличківці» кажуть, що у Жашкові на агітаторів від опозиції спускають собак

У Жашкові на агітаторів від опозиції спускають собакСьогодні обласний осередок партії Віталія Кличка «УДАР» представив громадськості своїх кандидатів, які висуваються по одномандатних округах Черкащини. Всупереч прогнозам, справді одіозних особистостей у списку «УДАРників»-мажоритарників немає, що приємно. Проте немає серед них і відомих, авторитетних у області людей. Із більш-менш відомих є лише двоє – депутат облради, який пройшов за списком «Батьківщини» Павло Філіпенко та екс-мер Сміли Андрій Колесник.

Тож список мажоритарників від партії «УДАР» виглядає так:

  • Виборчий округ № 194 – житель Черкас Андрій Кондратенко;
  • Виборчий округ № 195 – черкаський бізнесмен Олександр Чуприна;
  • Виборчий округ № 196 – приватний підприємець Олексій Яценко;
  • Виборчий округ № 197 – Павло Філіпенко;
  • Виборчий округ № 198 – Андрій Колесник;
  • Виборчий округ № 199 – ректор Київського інституту банківської справи Василь Фурман.

Під час прес-конференції «УДАРники» похвалились, що їхня партія, як і обіцяла, висунула кандидатів по всіх регіонах та всіх округах України. При цьому, ніхто так і не пояснив, чому «кличківці» обминули 200-й виборчий округ. Також вони повідомили, що відповідно до рішення з’їзду, кожний кандидат у нардепи від їхньої політичної сили присягнули, що «ніколи і ні за яких обставин не приєднається до Партії регіонів».

Втім, як і очікувалось, жодної різкої критики на адресу ключових осіб української влади не пролунало. Щоправда, «УДАРники» поспішили заявити, що і їхнім кандидатам, а не лише представникам від реальної опозиції, місцева влада теж чинить перепони.

Під час наших зустрічей із виборцями вимикають світло, власники біл-бордів не укладають договори про розміщення реклами, бо їм влада заборонила надавати рекламні носії всім, хто не є представником Партії регіонів, або їхніх сателітів. А найгірше у Жашкові. Там прихильники партії влади (є й такі) на агітаторів від опозиційних сил навіть спускали собак, — заявив Василь Фурман.

Андрій Продан, “Про Головне”

Написати коментар