Нові стандарти – нова школа

У рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа», 9 серпня 2012 року Жашківщина гостинно зустрічала делегацію освітян Новоархангельського району Кіровоградської області.

Жашків відділ освітиПід час візиту кіровоградці ознайомилися з досвідом роботи відділу освіти Жашківської райдержадміністрації, районного методичного кабінету та навчальних закладів.

У відділі освіти обговорено ефективність управління та результати діяльності через систему багатьох показників з урахуванням пріоритетних напрямків розвитку освіти району.

За результатами роботи делегації в районі відзначено належний рівень готовності керівників та педагогічних працівників до впровадження інноваційних процесів у навчально-виховний процес, впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти у 2012-2013 навчальному році. Відмічено роботу відділу освіти, керівників навчальних закладів щодо забезпечення належних умов для навчання і виховання учнів, особливо 1 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Відділ освіти Жашківської РДА

Написати коментар