Оперативники затримали зловмисника, який вчинив крадіжку з території дитячого садочка

Оперативниками затримано зловмисника, який викрав з території дитячого садочка металеву драбину. Речові докази вилучено. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Жашківського районного відділу міліції звернувся 54-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку металевої драбини з території дитячого садка. На місце події черговий направив слідчо-оперативну групу.

Ретельно оглянувши місце пригоди та опитавши можливих свідків, працівники міліції розпочали пошуки зловмисника. Під час оперативно-розшукових заходів до правоохоронців надійшла інформація, що вдень з території садочку невідомий чоловік в саморобному візку перевозив металеві предмети. Перевіривши дану інформацію, правоохоронці встановили особу підозрюваного, ним виявився раніше судимий 60-річний місцевий житель. Встановивши його місце проживання оперативники вирушили за вказаною адресою. На подвір’ї підозрюваного міліціонери побачили незаперечні докази його вини – перерізані автогеном частини викраденої драбини. Зловмисника було затримано та доставлено до райвідділу для дачі показів.

Як повідомив начальник Жашківського райвідділу міліції Ражев Р.В., за даним фактом слідчим відділенням Жашківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Джерело: СЗГ УМВС України в Черкаській області

Написати коментар